- elarbejde siden 1960

Hovednummer: 59 44 01 01
Døgnvagt: 30 53 37 40

Man - torsdag: 7:00 - 15:00
Fredag: 7.00 - 14.30

Eiland Electric

Vi sætter en ære i det gode håndværk

Varmepumpe

En varmepumpe kan ofte være et rigtig godt alternativ til andre opvarmningsformer. Varmepumper er yderst effektive i deres energiforbrug, og de er derfor mere klimavenlige end  mange andre løsninger

Samtidig kan der være store økonomiske besparelser at hente, ved at skifte skifte til en varmepumpe.

Hvad er en varmepumpe

Overordnet set, findes der 2 typer varmepumper: Luft til vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper. Fælles for dem er, at de udnytter den energi, der er i udeluften til at opvarme boligen.

Nogle varmepumper kan også fungere som klimaanlæg,

Hvilken pumpe du skal vælge, afhænger af flere forhold.

Det kan derfor være en god ide at alliere sig med en ekspert, så du er sikker på både at få den rigtige type varmepumpe og samtid få en varmepumpe, som er korrekt dimensioneret i forhold til netop dit behov.

Hos Eiland Electric er vi eksperter i luft-til-luft varmepumper, og tilbyder derfor kun denne variant.

Du er altid velkommen til kontakte os for råd, vejledning eller et gratis tilbud.

Vi installere varmepumper, efter dine ønsker og behov.

Vi installere varmepumper, efter dine ønsker og behov.

Miljømæssige fordele ved varmepumper

Hos Eiland Electric er vi stolte af at bidrage til en grønnere fremtid gennem vores varmepumper. Vores varmepumper er ikke blot en energieffektiv løsning til opvarmning af hjemmet, men de spiller også en afgørende rolle i at reducere miljøbelastningen. Ved at udnytte energien fra udeluften, minimerer varmepumperne behovet for fossile brændstoffer, hvilket betyder en betydelig reduktion i CO2-udledningen. Dette er afgørende i kampen mod klimaforandringer og for at opnå en mere bæredygtig fremtid.
 
Desuden er varmepumper en fremragende løsning for dem, der ønsker at mindske deres økologiske fodaftryk. Ved at skifte fra traditionelle opvarmningsmetoder som olie- eller gasfyr til en varmepumpe, bidrager vores kunder aktivt til en renere og mere bæredygtig verden. Varmepumperne er designet til at være langtidsholdbare og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket yderligere understøtter deres miljøvenlige profil. Hos Eiland Electric er vi dedikerede til at tilbyde løsninger, der ikke kun gavner vores kunder, men også vores planet.

Luft-til-luft varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe er en relativt simpel installation.

Den er ikke så effektiv, som en luft-til-vand varmepumpe, men er et fremragende alternativ til el-varme i sommerhuse og kolonihaver.

Den giver en effektiv varme og en god luftcirkulation.

Luft-til-vand varmepumper

Ved at vælge luft-til-vand varmepumper får du en miljørigtig varmeløsning. Varmepumpen tager energien i udeluften, og laver den til varme i huset.

En luft-til-vand varmepumpe er et højeffektivt anlæg som er velegnet til villaer og andre helårshuse. 

VI HJÆLPER DIG VIDERE

Kontakt os i dag for vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud.

varmepumper - fordele

Smart løsning

Bliv herre over dit eget energiforbrug.

Mulighed for trådløs styring og kontrol over dit forbrug.

Økonomisk varme

En varmepumpe er en økonomisk rentabel, som kan nedsætte dine udgifter betragtelig.

Miljøvenlig

Varmepumper er yders energieffektive og fri for fossile brændstoffer.

Spar penge med varmepumper

Hos Eiland Electric sælger, monterer og servicerer vi varmepumper til både helårshuse og sommerhuse. Varmepumper giver behagelig varme i dit hjem og er nemme at anvende.

En af de største fordele ved at få installeret en varmepumpe i din bolig er, at den kan spare dig for mange penge. De fleste, der udskifter fx et gammelt oliefyr eller elvarme til en varmepumpe, sparer tusindvis af kroner på deres varmeregning og oplever desuden et bedre indeklima.

Du har mulighed for at styre, tænde og slukke for varmen via app eller sms, så du på den måde kan komme hjem til et lunt hus eller sommerhus.

Fordele ved Varmepumpe:

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores medarbejdere hos Eiland er altid klar til at hjælpe dig

Bliv ringet op

  NAVN

  TELEFONNUMMER

  E-MAIL

  BESKED


  Godkendt VE-Installatør

  Eiland Electric er VE-Godkendt varmepumpe installatør og en del af Danmarks nyoprettet VE-godkendelsesordning.

  Det betyder vores el-installatører har gennemgået en særlig uddannelse, så vi kan sikre dig den højeste kvalitet, når varmepumpen skal installeres.

  Derfor kan du trygt benytte vores installatører til installation af din nye varmepumpe.

  For at drage nytte af energisparetilskud, er det et krav at din varmepumpe installatør er VE-Godkendt.

  Hvorfor vælge en El installatør som er VE-godkendt?

  Eiland Electric er godkendt VE-installatør – dette betyder vi har den rette uddannelse for at kunne levere en kvalitetssikret installation af jeres nye varmepumpe. Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, kan du være sikker på en ordentlig installation.

  Udover det, vil du have mulighed for at benytte statens energitilskud. Hvis du ikke kender til det endnu, er det et tilskud som gives til beboere i boliger med oliefyr, gasfyr eller lignede, som vælger at få en mere miljøvenlig varmeløsning til boligen.

  Skulle der imod forventninger ske en fejl i installationen, vil du også være forsikret mod det. Da vi som VE-installatør er medlem af TEKNIQs garantiordning, vil du have mulighed for at lave indsigelse på vores arbejde. Alt arbejde er dækket op til 150.000 kr. inkl. moms. Du kan derfor trygt benytte os som installatør til din nye varmepumpe løsning.

  Hvem burde få installeret en varmepumpe?

  En varmepumpe er et godt alternativ, hvis man ikke er tilkoblet et fjernvarmenet. Det vil sige hvis man har el-radiatorer, gasfyr eller et oliefyr, er det en god ide at få skiftet til en varmepumpe. Det er både billigere og mere klimavenligt, og samtidig kan måde drage fordel af Statens energitilskud, som dækker en del af omkostningerne.

  Før den nye varmepumpe kan fungere optimalt, så skal huset være godt isoleret, ellers vil der være meget spild af den varme som jeres varmepumpe forsyner i hjemmet.

  Hvis du overvejer at skifte til en varmepumpe, og i forvejen bruger en af de nævnte energikilder, er det vigtigt at huske på, at du skal have undersøgt om dit hjem er tilstrækkeligt isoleret. Er det ikke det, så er en ny omgang isolering det første skridt på vejen for at få et mere miljørigtigt varmeanlæg.

  Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  En varmepumpe er et energieffektivt system til opvarmning og i nogle tilfælde køling af din bolig. Den udnytter energien i udeluften til at skabe varme, hvilket gør den både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig.
  Vi tilbyder primært to typer: luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Valget afhænger af dit specifikke behov og boligens karakteristika.
  Ja, varmepumper er yderst miljøvenlige, da de reducerer afhængigheden af fossile brændstoffer og har en lavere CO2-udledning sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder.
  Varmepumper er mere energieffektive end traditionelle opvarmningssystemer, hvilket betyder lavere energiforbrug og dermed lavere energiregninger. Over tid kan besparelserne være betydelige.
  Omkostningerne ved installation kan variere, men med energibesparelserne og mulige tilskud kan en varmepumpe være en økonomisk fordelagtig investering på lang sigt.
  Ja, mange af vores varmepumper har smarte hjem-funktioner, der tillader dig at styre og overvåge din varmepumpe via en app på din smartphone.
  Det er vigtigt at overveje flere faktorer såsom boligens størrelse, isolering og dine specifikke behov. Vores eksperter hos Eiland Electric kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.
  Ja, vi tilbyder fuld service og vedligeholdelse for at sikre, at din varmepumpe fungerer optimalt og effektivt over tid.