- elarbejde siden 1960

Hovednummer: 59 44 01 01
Døgnvagt: 30 53 37 40

Man - torsdag: 7:00 - 15:00
Fredag: 7.00 - 14.30

Eiland Electric

Vi sætter en ære i det gode håndværk

Lys og stik

Hos Eiland har vi, siden 1960 leveret de bedste installationsløsninger til vores kunder, og vejledt dem om de bedste elektriske løsninger og brug af lys og stik.
Vi er altid opdateret med den nyeste viden på området, så du som kunde altid får det ønskede resultat, når du skal have belysning til boligen.

Vi har spot på god belysning!

Kontakt os i dag – vi står altid klar med rådgivning eller et gratis og uforpligtende tilbud til en af branchens bedste priser.

VI HJÆLPER DIG VIDERE

Kontakt os i dag for vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud.

Udendørs stikkontakt

Slip for de lange forlængerledninger når hækken skal klippes, græsset skal slås eller pumpen til havnebassinet kommer frem.

Vi anbefaler en el-stander, der passer perfekt til de fleste udendørsmiljøer. El standeren er robust og udført i rustfrit stål – er designet af Eiland Electric.

Lysdæmper: Spøgelser vil helst bo i børneværelser

De fleste voksne har måske glemt det, men børnene er ikke i tvivl: Spøgelser vil helst bo på børneværelser – i mørke. Det kunne selvfølgelig være en mulighed at tænde en masse lys, men så kan det være svært at falde i søvn.
Løsningen kan være en lysdæmper. Så er der ikke er så mørkt, at der kommer spøgelser, og ikke så lyst, at man ikke kan falde i søvn. Bare sådan lige tilpas. Både lyst og mørkt.

Spar strøm med en kontakt, der slukker det hele - stikkontakt

Spar strøm med en kontakt, der slukker det hele

Med et enkelt tryk på sluk alt-kontakten ved f.eks. hoveddøren eller sengen sikrer du dig, at fladskærm og stereoanlæg ikke står og bruger strøm til ingen nytte. Samtidig kan du være helt sikker på, at du fik slukket strygejernet, kaffemaskinen og lyset inde i stuen.
Der kan være mange penge at spare med en sluk-alt-kontakt – ikke mindst, hvis der er en teenager i huset med computer, fjernsyn, musikanlæg osv.

Vi er klar til at hjælpe dig

Eiland Electric - bil

Bliv ringet op

    NAVN

    TELEFONNUMMER

    E-MAIL

    BESKED