- elarbejde siden 1960

Hovednummer: 59 44 01 01
Døgnvagt: 30 53 37 40

Man - torsdag: 7:30 - 16:00
Fredag: 7.30 - 14.30

Eiland Electric

Vi sætter en ære i det gode håndværk

Luft til vand-varmepumpe

Overvejer du en luft-til-vand-varmepumpe

Med en luft-til-vand varmepumpe, genbruger du varmen fra luften udenfor til at opvarme din bolig.

En varmepumpe virker som en totalløsning, der bidrager med effektiv, stabil og billig rumopvarmning og ikke mindst med varmt vand i både vandhaner og bad.

Det er både en miljøvenlig og prisbesparende løsning, frem for andre varmekilder som oliefyr og naturgas.

Hos Eiland Electric, har vi mange års erfaring med varmeteknik, og vi guider dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og placering, til installering og serviceeftersyn af din luft-til-vand varmepumpe.

Via dialog med dig, sikrer vi os, at opgaven bliver løst efter dine behov og ønsker

Hvordan virker en luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe fungerer ved at omdanne energien i udendørsluften til varme i dit hus og til varmt brugsvand. Centralvarmesystemet i din bolig bliver forbundet med varmepumpen, hvilket forsyner dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne. Luft-til-vand varmepumpen er drevet af el, og præsterer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i energi. Det gør det til et godt, bæredygtigt og økonomisk alternativ til fjernvarme, naturgas eller oliefyr.

Løsningen består helt overordnet af to elementer – en udendørsdel og en indendørsdel. Ved udendørsdelen er varmepumpen at finde i en boks. I boksen sidder der en ventilator, som leder luften forbi en varmeveksler. Her udvindes varmen fra luften og, bliver til en væske. Derefter sendes varmen videre med væsken til en kompressor, som øger væskens temperatur.

Efterfølgende bliver, den varme væske sendt ind i husets centralvarmesystem eller varmtvandsbeholder, som opvarmer det allerede eksisterende vand, som efterfølgende cirkulerer rundt i boligens varmesystem. Efter væsken har afgivet sin varme, bliver den ledt tilbage til varmeveksleren, hvor processen kan starte på ny.

Indendørsdelen er i grunden bare et styringsanlæg, hvorfra du kan kontrollere temperaturen efter behov.

VI HJÆLPER DIG VIDERE

Kontakt os i dag for vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud.

LUFT TIL VAND-VARMEPUMPE HOS EILAND ELECTRIC

Du kan reducere dine varmeudgifter væsentligt, hvis du udskifter et gammelt oliefyr med en luft til vand-varmepumpe, som er et godt alternativ til en væske til vand-varmepumpe (jordvarmeanlæg).

En varmepumpe kan ligesom en væske til vand-varmepumpe (jordvarmeanlæg) anvendes til både rum opvarmning og varmt brugsvand.

VI HAR ET STORT UDBUD AF LUFT TIL VANDVARMEPUMPER

Den økonomiske fordel ved en varmepumpe er en smule mindre end ved et jordvarmeanlæg.

Selve investeringen er også mindre til en varmepumpe.

SPAR PENGE PÅ VARMEREGNINGEN

Du kan spare penge på varmeregningen, hvis du udskifter det gamle fyr med en varmepumpe. En varmepumpe er økonomisk særlig fordelagtig, hvis du har vandbåren gulvvarme.
Dette skyldes, at det vand, der varmes op med en varmepumpe, har en lavere fremløbstemperatur.
Fordelen er at varmen i de enkelte rum fordeles via hele gulvfladen, på grund af den lavere fremløbstemperatur, det en mere effektivt end hvis rummene opvarmes via radiatorer.

Det kan være nødvendig at antallet af radiatorer skal øges eller udskiftes til større udgaver, så der er et større areal til at afgive varme.

Hvis boligens fordelingsanlæg er et et-strengs anlæg, kan det være varmepumpe ikke er den rette løsning.

Eiland Electric - bil

Bliv ringet op

    NAVN

    TELEFONNUMMER

    E-MAIL

    BESKED