- elarbejde siden 1960

Hovednummer: 59 44 01 01
Døgnvagt: 30 53 37 40

Man - torsdag: 7:00 - 15:00
Fredag: 7.00 - 14.30

Eiland Electric

Vi sætter en ære i det gode håndværk

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

Luft til luft varmepumpe installeres typisk i sommerhuse og mindre helårsboliger, og kan ofte dække op mod 70% af dit varmeforbrug i huset. Varmepumper er yderst miljøvenlige varmekilder, skaber et godt og stabilt indeklima, samt kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler et årligt serviceeftersyn, hvis fyldning med køllemiddel er over 1.000 g, er det et lovkrav.

Fordele ved at installere en luft til luft varmepumpe

Er din bolig placeret i et område, hvor det ikke er muligt at koble sig på fjernvarme og man kun får el, naturgas, træpiller eller olie. Det behøver du ikke længere være afhængig af. Du kan spare dine penge og din energi på den mest optimale måde ved at installere en varmepumpe af Eiland. Der findes adskillige varmepumper og i flere forskellige udgaver, som er fremstillet til forskellige hustyper og situationer. Hos Eiland Electric kan du få installeret din luft til luft varmepumpe professionelt, samt har du professionelt rådgivning og erfaring indenfor hvad man skal være opmærksom på, inden den skal installeres.

Hvis man har et oliefyr eller ens bolig opvarmes med el eller naturgas, så kan man spare en del penge, ved at få installeret en luft til luft varmepumpe, som et supplement. Det behøver ikke at koste meget for at få anskaffet en varmepumpe, da der findes forskellige typer, kan man sagtens finde en, der er et billigere alternativt.

Alternativer løsninger i alternative boliger

Et godt alternativ til dem der bor i helårshuse, er luft til luft varmepumpe en af de bedste alternativer man kan vælge, hvis man vil holde ens varmeregning nede. Derudover kan man sagtens på samme tid beholde sin nuværende varmekilde, og få installeret en varmepumpe, som et supplement til billig varme. Hvis man vælger at gøre det på den måde slipper man for at skifte hele varmeanlægget ud og får stadig den billig varme som man ønsker.

Hvis man søger lidt varme i ens sommerhus, er luft til luft varmpumper en god og ikke så stor investering. Det er en fordel, da det ikke kræver at man installerer et radiatorsystem, der er vandbåret.

Hos Eiland anbefaler vi, at man får mere for sine penge, hvis man opstiller sin varmepumpe i et rum, der er større og har flere sammenhængende rum, så den varme luft kan cirkuleres rundt bedst muligt. Ved større sammenhængende rum menes der f.eks. hvor der er køkken og stue i et rum.

Fordele ved en luft til luft varmepumpe
 • Energieffektiv varme
 • Miljøvenlig varme
 • Lydløs varmepumpe
 • Godt indeklima
 • Moderne design
 • Lang levetid

Montering af varmpumpe luft til luft

Det smarte ved at have en luft til luft varmepumpe er, at man selv kan montere sin luft til luft varmepumpe. Men når selve tilslutningen af varmepumpen skal ske, skal det foretages af en autoriseret installatør. De dele man selv kan og må montere, er varmepumpens indre del samt at stille udedelen op. Hos Eiland Electric er du sikret, at vi håndtere din varmepumpe med omhu, og den opsættes og monteres korrekt. Du er sikret et professionelt arbejde med korrekt installerede installationer, hvor at risikoen for at der sker skade fra varmepumpen er minimeret.

Fælles for varmepumper er, at der benyttes varmeenergi fra naturen til at opvarme ens bolig. Der findes forskellige typer af varmepumper, som monteres og opsættes forskelligt. Derfor varierer den tekniske udvikling samt overførelsen af vinden til din bolig fra hvilken type af varmepumpe det er.

Hvis man har et oliefyr eller ens bolig opvarmes med el eller naturgas, så kan man spare en del penge, ved at få installeret en luft til luft varmepumpe, som et supplement. Det behøver ikke at koste meget for at få anskaffet en varmepumpe, da der findes forskellige typer, kan man sagtens finde en, der er et billigere alternativt.

VI HJÆLPER DIG VIDERE

Kontakt os i dag for vejledning eller et gratis og uforpligtende tilbud.

Skal vi installere varmepumpe hos dig?

Vil du vide mere om de mange fordele der er ved at få installeret varmepumpe i din bolig, eller er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, der er den rette for dig?

Hos Eiland Electric står vi klar til at besvare dine spørgsmål og kommer med glæde med et uforpligtende tilbud.

Ring til Eiland Electric i Holbæk på 59 44 01 01 eller i Asnæs på 59 65 04 05.

Vi har base i både Asnæs og Holbæk, og kører ud til kunder i hele Nordvestsjælland.

Vi er klar til at hjælpe dig

Bliv ringet op

  NAVN

  TELEFONNUMMER

  E-MAIL

  BESKED