- elarbejde siden 1960

Hovednummer: 59 44 01 01
Døgnvagt: 30 53 37 40

Man - torsdag: 7:00 - 15:00
Fredag: 7.00 - 14.30

Elektriker Stenlille

Overvejer du at kontakte en elektriker i Stenlille, der kan hjælpe dig med alle former for el-arbejde? 

Hos Eiland Electric sender vi gerne en erfaren elektriker hen til dig, hvis du skal have sat dit nye komfur til, eller hvis du skal have sat en ny udendørs lampe op ved din hoveddør. 

Vi tager fat, hvor der er brug for os, og det gælder både de mere omfattende el-installationer hos virksomheder og boligforeninger, samt mindre opgaver i de små hjem rundt omkring Stenlille og omegn.

Elektriker i Stenlille med mere end 50 års erfaring

Vi kan bryste os af at have været i branchen i mere end 60 år og det er noget, vi er stolte af. Vores årelange erfaring har ikke alene højnet vores faglighed, men også givet os masser af rutine med i tasken. Vores elektriker i Stenlille er derfor det rette valg for dig.

Når du gerne vil i kontakt med en erfaren elektriker i Stenlille, kan du med ro i maven ringe til os. Vi er din garanti for kvalitetshåndværk og for sikre el-installationer – uanset om du bor i et nybygget hus eller i et hus af ældre dato.

Vil du gerne have hjælp fra kyndige fagmænd der kan deres håndværk? Så hører vi altid gerne fra dig.

Vi er klar til at hjælpe dig

Eiland Electric - bil

Bliv ringet op

  NAVN

  TELEFONNUMMER

  E-MAIL

  BESKED


  Få de bedste resultater med hjælp fra din elektriker i Stenlille

  El er en af de ting, som du i mange tilfælde gør klogt i, at overlade til en professionel. Der er mange ting, du som husejer selv kan kaste dig over, men når det kommer til at få lavet nye stik eller tilslutte hårde hvidevarer, bør du altid ringe efter en autoriseret elektriker.

  Når du ringer til din elektriker i Stenlille, sender vi hurtigt en erfaren elektriker hen til dig. Så du kan få hjælp til de el-installationer, du har i din bolig.

  Hvilke ydelser kan vi hjælpe dig med?

  Vi er din garanti for sikkerhed og kvalitet i forhold til dine el-installationer, og vi varetager alle vores kundeopgaver med stor omhu. Forvent høj kvalitet til lave priser, når du ringer til vores elektriker i Stenlille.

  Vi laver bl.a. disse el-opgaver:

  Få udarbejdet et tilbud, eller ring, hvis du har spørgsmål til vores ydelser.

  Ring til din elektriker i Stenlille 24/7 – vi kører med døgnservice

  Skal du have løst din el-opgave af en kompetent fagmand? Ring til vores elektriker i Stenlille. Vi rykker akut ud og løser din opgave korrekt – første gang. Vores personale er smilende, har rette certifikater og uddannelser. Det er din garanti på rette kvalitet. 

  Ring til os i dag – naturligvis helt uforpligtende.