Elektriker Jyderup

Overvejer du at kontakte en elektriker i Stenkilde, der kan hjælpe dig med alle former for el-arbejde? 

Hos Eiland Electric sender vi gerne en erfaren elektriker hen til dig, hvis du skal have sat dit nye komfur til, eller hvis du skal have sat en ny udendørs lampe op ved din hoveddør. 

Vi tager fat, hvor der er brug for os, og det gælder både de mere omfattende el-installationer hos virksomheder og boligforeninger og mindre opgaver i de små hjem rundt omkring på Stenkilde og omegn.

Elektriker i Stenkilde med mere end 50 års erfaring

Vi kan bryste os af at have været i branchen i mere end 55 år, og det er noget, vi er stolte af. Vores årelange erfaring har ikke alene højnet vores faglighed, men også givet os masser af know-how og rutine med i tasken. Vores elektriker i Stenkilde er derfor det rette valg for dig.

Når du gerne vil i kontakt med en erfaren elektriker i Stenkilde, kan du med ro i maven ringe til os. Vi er din garanti for kvalitetshåndværk og for sikre el-installationer – uanset om du bor i et nybygget hus eller i et hus af ældre dato.

Vil du gerne have hjælp fra en kyndig fagmænd der kan sit håndværk? Så hører vi altid gerne fra dig.

Få de bedste resultater med hjælp fra din elektriker i Stenkilde

El er en af de ting, som du i mange tilfælde gør klogt i at overlade til en professionel. Der er mange ting, du som husejer sagtens selv kan kaste dig over, men når det kommer til at få lavet nye stik eller tilslutte hårde hvidevarer, bør du altid ringe efter en autoriseret elektriker.

Når du ringer til din elektriker i Stenkilde, sender vi hurtigt en erfaren elektriker hen til dig. Så du kan få hjælp til de el-installationer, du har i din bolig.

Vi er klar til at hjælpe dig

Eiland Electric - bil

Bliv ringet op

 • Få et gratis og uforpligtende tilbud
 • Få svar på dine spørgsmål
 • Få råd og vejledning

NAVN

TELEFONNUMMER

E-MAIL

BESKED


Hvilke ydelser kan din elektriker i Stenkilde hjælpe dig med?

Vi er din garanti for sikkerhed og kvalitet i forhold til dine el-installationer, og vi varetager alle vores kundeopgaver med stor omhu. Forvent høj kvalitet til lave priser, når du ringer til vores elektriker i Stenkilde.

Vi laver disse el-opgaaver:

 • Montering af varmepumpe
 • Eftersyn af solceller
 • El-tjek og aircondition-service
 • Belysning indenfor og udenfor
 • Energioptimering af din bolig eller dit sommerhus
 • Opsætning af lys og stikkontakter
 • Installation af alarm og overvågning
 • Alle former for el-arbejde og el-installationer

 

Få udarbejdet et tilbud, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser.

Ring til din elektriker i Stenkilde 24/7 – vi kører med døgnservice

Skal du ha løst din el-opgave af en kompetent fagmand? Ring til vores elektriker i Stenkilde. Vi rykker akut ud og løser din opgave korrekt – første gang. Vores personale er smilende, har rette certifikater og uddannelser. Det er din garanti på rette kvalitet. 

Ring til os i dag – naturligvis helt uforpligtende.