- elarbejde siden 1960

Hovednummer: 59 44 01 01
Døgnvagt: 30 53 37 40

Man - torsdag: 7:00 - 15:00
Fredag: 7.00 - 14.30

Elektriker Jyderup

Vil du gerne have en elektriker i Jyderup til at skifte samtlige af dine stik ud i huset, så du får et mere moderne og tidssvarende udtryk? Eller vil du gerne have gennemgået din bolig med henblik på en energioptimering?

Hos Eiland Electric kan vi hjælpe dig med begge dele og mere til.

Der er ikke den form for el-arbejde eller el-installation, som vi ikke gerne kaster os over, og som vi ikke allerede har god erfaring med. 

Med mere end 60 års erfaring inden for vores branche, er der ikke det stykke el-arbejde, som du ikke med god ro i maven kan sætte os til.

Privat og erhverv – den foretrukne elektriker i Jyderup

Vi er den foretrukne elektriker i Jyderup for mange af vores kunder. 

Det drejer sig både om erhvervskunder, der får hjælp til vedligeholdelse af deres el-tavler, og private kunder, der bruger os til at montere varmepumper eller udføre forskellige former for elektrikerarbejde.

Hos os får du altid en god pris på dit el-arbejde. Uanset om du henvender dig som privat eller som erhvervsdrivende.

Vil du gerne have hjælp fra en kyndig elektriker i Jyderup, der kan sit håndværk? Så hører vi altid gerne fra dig.

Vi er klar til at hjælpe dig

Eiland Electric - bil

Bliv ringet op

  NAVN

  TELEFONNUMMER

  E-MAIL

  BESKED


  Lad din elektriker i Jyderup stå for dine el-installationer

  Der er mange ting, du som husejer selv kan fikse eller lege med. Men når det kommer til el-arbejde, vil vi til hver en tid anbefale, at du lader en professionel tage over. Vores Elektriker i Jyderup har rette erfaring og uddannelse til at løse din opgave.

  Det kræver en særlig viden at håndtere el, og her træder vi altid gerne til, når du gerne vil overlade dine el-installationer i kyndige og professionelle hænder.

  Hvad kan din lokale elektriker hjælpe dig med?

  Der er ikke en opgave som vores elektriker i Jyderup ikke kan løse

  Vi påtager os alle slags opgaver, store som små.

  Få hjælp til:

  Vores Elektriker i Jyderup hører altid gerne fra dig i vores , hvis du er interesseret i at få udarbejdet et tilbud, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser.

  Få hjælp 24/7 fra din elektriker i Jyderup – ring til vores døgnvagt

  Har du et akut problem der skal løses? Kontakt vores elektriker i Jyllinge. Med 60 års erfaring i branchen, kan vi godt garantere dig for, at vi kan løse en hver el-opgave for dig. Kvalitetshåndværk og højt serviceniveeau er vores varemærke. 

  Du kan altid forvente høj kvalitet til lave priser hos os. Alle aftaler overholdes og vi arbejder ikke med skjulte gebyrer. 

  Ring til os i dag – naturligvis helt uforpligtende.